Hils på Bente!

Hils på Bente!

Alle holdeplasser som bussene våre benytter blir nå annonsert over bussens høyttalersystem av Bente. I midten av november endret vi system og har nå gått over til å bruke syntetisk tale.

Alle holdeplasser som bussene våre benytter blir nå annonsert over bussens høyttalersystem av Bente. I midten av november endret vi system og har nå gått over til å bruke syntetisk tale. Syntetisk tale er et tekst til tale system som gjør at vi kan oppdatere lydfilene raskt og ikke er avhengig av verken spesielt lydutstyr eller enkeltpersoner for å få lik stemme. Det har skjedd store fremskritt når det gjelder syntetisk tale og systemene i dag bruker lyder generert av en naturlig menneskelig stemme. Vi har valgt å bruke norsk syntetisk tale fra Acapela, nærmere bestemt stemmen Bente.   

Vi har valgt å utvikle et nytt program i samarbeid med Bouvet som gir oss mulighet til å produsere lydfiler for alle holdeplasser fortløpende. Dette gjør at vi nå ved bl.a navneendringer raskt kan få oppdatert informasjonen som annonseres i bussene. 

Dersom det er holdeplasser som blir lest opp feil så vennligst gi oss en tilbakemelding på epost til firmapost@vkt.no.

Det er ikke alle uttalelser av et navn vi greier å få til 100%, men vi skal gjøre vårt beste til at det skal lyde slik at det er mer enn gjenkjennbart for deg som kollektivbruker.

Ønsker deg mange fine turer sammen med Bente!

Du finner dine reisealternaltiver i vår reiseplanlegger her på vår nettside og i vår app VKT Reise

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Siste 5 nyheter

Nyhetsarkiv