Billettkontroll på bussene

Billettkontroll på bussene

VKT har inngått en avtale med Nokas om å gjennomføre billettkontroller på bussene i Vestfold. Kontrollene starter fra uke 18 og vil bli utført i hele fylket. Sørg for å ha gyldig billett og unngå et unødvendig gebyr på 500 kroner. 

For deg som kunde er det viktig at du passer på å ha en gyldig billett for din reise samt legitimasjon. Våre periodeprodukter er kun gyldige sammen med godkjent legitimasjon. Husk også legitimasjon dersom du skal kjøpe en rabbatert enkeltbillett. Det er også viktig å sørge for at du har riktig kategori på periodekortene. Dette gjelder spesielt for kunder som har kjøpt reiseprodukter i våre selvbetjente salgskanaler som nettbutikk og mobilbillett.

Kunder som ikke har gyldig billett vil få et gebyr på 500 kroner. Dersom gebyret betales omgående på bussen vil beløpet reduseres. Gebyret kan betales via bussens billettsystem eller med Vipps.

Dersom du mener at du har fått et urettmessig gebyr kan du sende en klage til oss på mail (firmapost@vkt.no) eller sende klagen i posten innen 2 uker. Selv om du har sendt inn en klage er det viktig at du betaler inn gebyret til rett tidspunkt. Får du medhold i klagen vil gebyret refunderes i sin helhet. 

 

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Siste 5 nyheter

Nyhetsarkiv