Prøv Østre Bolæren!

Prøv Østre Bolæren!
  • 24. juli 2015

  Prøv Østre Bolæren!   M/S Viksfjord tar deg fra Fiskebrygga ved kanalen i Tønsberg utover i skjærgården til Østre Bolæren. Båten har...


Kjøp bussbilletten med mobilen!

Kjøp bussbilletten med mobilen!
  • 7. juli 2015
  Kjøp bussbilletten i Vestfold akkurat når du trenger den!  Med mobilbillett kan du kjøpe bussbilletten raskt og enkelt med mobilen – når...

Signert kontrakt med Unibuss A/S

Signert kontrakt med Unibuss A/S
  • 6. juli 2015
  Kontrakten på busskjøring i Tønsberg regionen til en verdi på cirka 1,4 milliarder kroner er signert med Unibuss A/S. Unibuss leverte det...

Telemark overtar drift av kollektivtrafikk

Telemark overtar drift av kollektivtrafikk
  • 2. juli 2015

​Fra 1. juli overtar Telemark fylkeskommune ansvaret for drift av kollektivtrafikken i Telemark fra Vestviken kollektivtrafikk. Bakgrunnen er at fylkestinget 17. juni i fjor besluttet å si opp avtalen med VKT med ett års oppsigelsestid.
- Dette er en viktig dag for oss. Vi skal jobbe hardt med å utvikle kollektivtransporten slik at alle i Telemark får et godt tilbud. Det skal være attraktivt å reise kollektivt i Telemark, slik at befolkningen blir mindre avhengig av bil, sier samferdselssjef Bjørg Hilde Herfindal.

Vil ikke merke forskjell
I en overgangsfase vil ikke kundene merke forskjell. Det er samme transportselskap som kjører buss og ferge som før 1. juli. 
Informasjon om billetter, ruteopplysning og lignende vil fortsatt være tilgjengelig på VKT sine nettsider inntil videre.   

Lager egne løsninger
Vi er nå i gang med å lage egne nettsider, nettbutikk og løsninger for mobilbillett. Dette skal være klar til å bli tatt i bruk i løpet av høsten. På sikt betyr det at tjenestene til VKT ikke vil være tilgjengelig for kunder som skal benytte seg av busstilbudet i Telemark. Det vil komme mer informasjon om når dette skjer.

Kontaktinformasjon
Henvendelser vedrørende skoleskyss i Telemark sendes til skoleskyss@t-fk.no. Andre henvendelser om kollektivtrafikk sendes til post@t-fk.no. Sentralbordet i Telemark nås på tlf. 35 91 70 00.
Ansatte som jobber med kollektivtrafikk i Telemark har følgende kontaktinformasjon:  

Navn: Telefon Mobil Epost
Tore Felland Storhaug 35 91 71 07 47 41 54 82 tfs@t-fk.no
Per-Kåre Sortevik 35 91 71 05 99 31 25 25 per-kare.sortevik@t-fk.no
Per Morten Norborg 35 91 71 06 97 46 17 76 per.morten.norborg@t-fk.no
Wenche Fougner 35 91 71 04 91 63 81 06 wenche.fougner@t-fk.no

 

 

 


Siste 5 nyheter

Nyhetsarkiv