Reisekort

Våre reisekort får du på vårt salgskontor på Farmandstredet i Tønsberg, på Narvesen i Larvik, Sandefjord, Horten og i Sande. Informasjon og åpningstider finner du her. Det tas et gebyr på 50 kroner ved førstgangs utstedelse av vårt reisekort. 

Bor du langt unna våre utsalgssteder kan du bestille vårt reisekort her og få det hjem i postkassen. Fyll inn skjemaet lenger ned på siden.

 

Fyll opp ditt reisekort på vår nettbutikk

Flere velger å bruke vår nettbutikk. I nettbutikken kan man legge inn flere kort på samme bruker, samt kjøpe både flere perioder og fylle opp verdidelen. Dette gjør det bl.a enkelt for en familie å holde orden på alle kortene til alle familiemedlemmene fra en og samme bruker i nettbutikken. Nettbutikken finner du her

 

Skjema for bestilling av Reisekort

Fyll inn personlige opplysninger og send inn skjema ved å trykke på "Send bestilling" på bunnen av skjemaet. Du vil motta kortet i posten i løpet av 2-3 dager. Kortet må fylles opp i vår nettbutikk, på et salgskontor eller på bussen før det er gyldig.

Alle våre Vestfoldkort kan benyttes ubegrenset i hele Vestfold i gyldighetsperioden. Husk å fylle opp kortet før eksisterende gyldighetsperiode utløper.

For informasjon om våre periodeprodukter velg Vestfoldkort (Periodekort) fra menyen til venstre på siden eller klikk her. Ønskes ytterligere informasjon kontakt vårt kundesenter på tlf. 177. Du kan også sende en e-post til firmapost@vkt.no.

 

dd.mm.åååå

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp for å fylle ut skjema kan du kontakte oss på tlf. 177 eller sende oss en e-post til firmapost@vkt.no.
​Husk å fylle riktig produkt på reisekortet. Ved billettkontroll på bussen vil det kunne medføre gebyr dersom det benyttes feil produkt.

Send bestilling