Mobilbillett

Med VKT mobilbillett kan du enkelt kjøpe enkeltbilletter på både forhåndsdefinerte områdebilletter og selvvalgte strekninger i Vestfold. Du kan også kjøpe 24-timersbilletter og 7 dagersbillett med appen. Mobilbilletten er kun gyldig på lokalbusser i Vestfold. Gjelder ikke på ferge, nattbusser eller ekspressbusser.

Så enkelt er det:

1. Last ned VKT mobilbillett i Google Play eller App store

2. Registrer brukerinformasjon og legg til et bankkort (Visa/Mastercard)

3. Enkeltbillett: Velg strekning og betal (billetten er gyldig i en og en halv time fra du kjøper den)
    24-timersbillett og 7-dagersbillettene ligger under Periodebillett. Velg produktet du ønsker, velg startdato og betal.   

4. Vis frem billetten med mobiltelefonen på bussen. En gyldig billett har en bevegelig animasjon samt dagens dato.

God reise !

Priser enkeltbilletter og 24-timersbillett i VKT Mobilbillett:
Kjøper du enkeltbilletten via appen VKT mobilbillett så får du rimeligere billetter enn om du kjøper på bussen. Du sparer 5,- pr. voksen enkeltbillett og på 24-timersbillettene. Prisen på 7-dagersbilletten er lik på både VKT Mobilbillett, solgskontor, nettbutikk og salgskontor. 
Se prisoversikt under (fra 1. januar 2017). 

           Voksen  Barn/honnør
Takst 1 32 16
Takst 2 38 19
Takst 3 44 22
Takst 4 50 25
24-timersbillett 70 70


Klikk på linkene under for å laste ned VKT mobilbillett.

 

Info om VKT Mobilbillett

Produktinformasjon

Produktene som selges via mobilbilletten er elektroniske reisebevis som skal medbringes og forevises sjåfør/kontrollør ved hver påstigning og ved behov, også ved overgang. Reisebevisene som kan kjøpes via mobiltelefonen er enkeltbilletter i kategoriene voksen, barn og honnørbilletter. 

Enkeltbilletter er gyldige i 90 minutter, pluss 20 minutter pr. sone, etter aktivering. Mobilbilletten gjelder kun på Vestfold Kollektivtrafikks egne ruter. Gjelder ikke på ferger, ekspressbusser eller Nattbuss.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift og andre avgifter. Totalkostnaden for kjøpet vil vises på skjermen før kjøpet fullføres. Prisene er i henhold til gjeldende takstregulativ for mobil billettering. Det er Vestfold Kollektivtrafikk AS som er takstmyndighet, og prisen vil bli endret ved endret takstregulativ.

Leveranse

Distribusjon av ordren til mobiltelefonen skjer umiddelbart etter fullført kjøp. Dette forutsetter at mobilen er tilkoblet internett.

Aktivering av mobilbillett Vestfold

Enkeltbilletter må være aktive før påstiging. På 24-timersbilletter og 7- dagersbilletter kan du velge startidspunkt selv, men de må være gyldige før påstigning.  Aktiverte billetter skal forevises sjåfør ved påstiging. En billett som ikke er aktivert før påstiging regnes ikke som gyldig reisebevis.
 

Betaling

Betaling skjer via VISA/MasterCard. Registrering av VISA eller Mastercard bankkort gjøres via appen. Ved handel via VISA/Mastercard blir betalingen behandlet av PayEx, som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Det vil ikke bli lagret reiseopplysninger om mobilbilletten i banksystemet.

Angrerett

Det er ingen angrerett for enkeltbilletter kjøpt via mobiltelefonen. En billett som er lastet ned til mobiltelefonen anses som tatt i bruk.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved produktet, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, sende skriftlig e-postmelding til firmapost@vkt.no om at du vil påberope deg mangelen. Du vil motta informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden. Forhold som Vestfold Kollektivtrafikk AS ikke kan påvirke, eksempelvis tredjeparts feil ved overføring av data eller transaksjoner, kan påvirke leveransen av ordren. Ved kjente feilsituasjoner vil dette bli informert om via nettsiden www.vkt.no
 

Ofte stilte spørsmål

1. - Jeg ønsker å bytte betalingskort i VKT Mobilbillett. Hvordan gjør jeg dette?

Svar:
Androidtelefoner: Trykk på meny i appen (3 streker). - Velg Profil - Trykk på Betalingskort.  

iPhone: Trykk på profil nederst - så på betalingskort.

 

2. - Det har blitt trukket 10 kr når jeg la til et betalingskort i VKT Mobilbillett?

Svar: Det er standard prosedyre at det trekkes kr 10,-  i forbindelse med at man kobler opp et betalingskort til PayEx som betalingsformidler. Beløpet blir tilbakeført når man kjøper billett.