Verdikort – for deg som reiser av og til

Verdikort er fleksibelt for deg som bruker buss iblant og fungerer som en elektronisk lommebok. Du fyller reisekortet opp med valgfritt beløp over kr. 100 og kan deretter reise til beløpet er brukt opp. Maks verdibeløp man kan fylle opp reisekortet med er 1.000 kroner (maksbeløpet gjelder ikke barnehager og skoler).    
 
Reisekortet fyller du enkelt opp på bussen, i nettbutikken eller på et av våre salgskontor og det har ubegrenset gyldighet. Med verdikort kan én eller flere reise sammen på samme kort. I tillegg gir det 25 % rabatt på voksen enkeltbillett på alle reiser. Alle kan benytte verdikortet, men rabatten på 25 % gis kun til voksne. 
 
Du bruker det samme Reisekortet til både Verdikort, Vestfoldkort og 24-timers billetter. Reisekortet kjøper man første gang på et av våre salgskontor. Pris kr. 50,-.
 

Autoreise

Reiser du en fast strekning med verdikort kan vi legge inn en autoreise for deg. Da kan du legge kortet på leseren i bussen og billetten vil automatisk bli trukket fra kortet ditt. Ønsker du av og til å foreta en reise utenom den faste gir du beskjed til sjåfør som vil legge inn billetten og beløpet vil bli trukket fra ditt verdikort med den faste rabatten.

Ønsker du autoreise kom innom våre salgskontor så hjelper vi deg!