Reis kollektivt med VKT


Er du på besøk i Vestfold eller kanskje du ikke reiser kollektivt så ofte? Her finner du informasjon om hvordan planlegge reisen, kjøpe billett og generelt om vårt tilbud. 

Planlegg reisen

Bruk vår reiseplanlegger på vkt.no eller last ned våre rutetabeller. En oversikt over vårt rutenett får du også med våre linjekart. For å planlegge reisen enkelt kan du laste ned reiseplanlegger-appen VKT Reise. I appen VKT Reise og i vår reiseplanlegger på vkt.no vises sanntid med gule tidspunkter. 

Last ned VKT Reise: 

   

Kjøp billetter

Du kan kjøpe enkeltbillett og 24-timers billett på mobilen med appen VKT Mobilbillett, og ha billetten der. Du kan også kjøpe billetter på salgskontor og på bussene. 24-timers billett er gyldig i 24 timer fra førstegangs bruk og den benyttes i hele Vestfold. Gjelder ikke på nattbusser. 

Priser på enkeltbilletter finner du her 

Last ned VKT mobilbillett:

 
 

Periodekort
Vestfoldkortet er vår fellesbetegnelse på våre periodekort. Med Vestfoldkortet kan du reise ubegrenset i hele Vestfold for en fast pris pr måned. Du slipper å tenke på soner og overganger. Vestfoldkortet kan kjøpes av alle og har en alderstilpasset pris. Vestfoldkortet (perioden) aktiveres ved førstegangs bruk av ditt reisekort slik at du ikke behøver å bestemme deg for startdato når du fyller opp reisekortet. Reisekortet kjøpes første gang på våre salgskontor og kan senere fylles opp i vår nettbutikk, på bussen eller ved salgskontorene. Det tas et gebyr på 50 kroner ved førstegangs utstedelse av vårt reisekort.

Bor du langt unna våre salgskontor kan du bestille reisekort her 
Priser på Vestfoldkortene finner du her

Verdikort
Verdikort er fleksibelt for deg som bruker buss iblant og fungerer som en elektronisk lommebok. Du fyller reisekortet opp med valgfritt beløp over kr. 100 og kan deretter reise til beløpet er brukt opp. Maks verdibeløp man kan fylle opp reisekortet med er 1.000 kroner (maksbeløpet gjelder ikke barnehager og skoler).  Reisekortet fyller du enkelt opp i nettbutikken, på et av våre salgskontor eller på bussen og det har ubegrenset gyldighet. Med verdikort kan én eller flere reise sammen på samme kort. I tillegg gir det 25 % rabatt på voksen enkeltbillett på alle reiser. Alle kan benytte verdikortet, men rabatten på 25 % gis kun til voksne. 
 

Du bruker det samme Reisekortet til både Verdikort, Vestfoldkort og 24-timers billetter. Reisekortet kjøper man første gang på et av våre salgskontor. Pris kr. 50,-.


Annen nyttig informasjon