Hvordan bruke tjenesten: 

Følg linken sanntid.vkt.no eller tast inn sanntid.vkt.no i din nettleser på mobilen eller desktop. 
 

Velg Holdeplass
Skriv inn holdeplassen du ønsker informasjon om i informasjonspanelet. Dersom du trykker på  kommer det opp forslag på holdeplasser i området der du befinner deg basert på din gps plassering. Du vil se alle busser som er på vei til valgte holdeplassen i begge retninger.

Du kan eventuelt finne holdeplassen du ønsker ved å trykke på Linjenummeret og følge traseen i listen. Trykk på holdeplassen du ønsker. Du kan også se traseen til ønsket linje i kartet til linjen du har valgt. Finn holdeplassen i kartet. Trykk på sirkelen slik at du får opp navnet på holdeplassen. Trykk deretter engang til for å velge denne.  


Velg Linjene du ønsker å følge

Dersom du kun ønsker å følge bussene til en/flere linjer så kan du velge dette ved å markere Linjenummeret du ønsker å følge ved å trykke på rektangelet som viser Linjenummeret slik at dette 

Hva vises

I informasjonpanelet vil du se de neste bussene som ankommer holdeplassen du har valgt og hvor lang tid det er igjen til bussen kommer. Det grønne tallet viser hvor my forsinket bussen er i forhold til planlagt tid. Planlagt tid vises i sort. 

Du kan zoome ut og inn i kartet med +/-
 

Gå til sanntid.vkt.no for å teste ut løsningen! 

 

Har du tilbakemeldinger på løsningen så send oss en epost til firmapost@vkt.no