Til Stavern Torv på morgenen
Fra Søndersrød går det busser via Hummerbakken (forbi Brunvall, Anvik, Lydhus, Stretre og Bøvre)  til Stavern Torv med avgang kl. 08:15 og kl. 10:15. Når den er på "ditt stopp" avhenger av hvor mange steder den stopper. Det er ordinære takster som gjelder på disse avgangene. Enkeltbillett voksen koster fra kr. 32,- om du kjøper den på VKT Mobilbillett.

Fra Vestfoldbyene kan Linje 01 benyttes til Stavern Torv. Fra Larvik blir det ekstra kapasitet på avgangene på Linje 01 kl. 07:40, 08:40 og 09:40

For tog til og fra Larvik se www.nsb.no for priser og rutetider

Fra Anvik Gård på ettermiddagen
Det går buss fra Anvik Gård til Søndersrød og Stavern kl.15:00, 16:00, 17:00, 18:00 og 19:00. Det kjøres med økt kapasitet på alle avgangene. Fra Stavern er det overgang til Linje 01 for reise videre til Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Horten. Linje 01 fra Stavern følger ordinære lørdagsruter.    

Du finner dine reisealternativer på reiseplanleggeren her på nettsiden vår og i appen VKT Reise. 
Rutetabell til Linje 01 (husk å se på lørdag)

Hvordan kjøpe billett til bussen
Kjøp billetten på forhånd med appen VKT Mobilbillett. Har du vipps installert på din telefon kan du betale med Vipps i appen. Vi anbefaler 24-timers billetten som du kan kjøpe med appen VKT Mobilbillett allerede i dag. Med den kan du reise så mye du vil med lokalbussene i Vestfold i 24-timer (gjelder ikke nattbuss) for kun 70 kroner.
Husk å sette datoen til 2. juni når du kjøper billetten.

Last ned VKT Mobilbillett
For Android For iPhone
Last ned VKT Reise
For Android For iPhone