Hver dag setter mange seg i bilen og kjører til toget, fremfor å velge bussen. Vi har et godt busstilbud til de fleste stasjonene i Vestfold som vi ønsker at enda flere skal benytte seg av og endelig er et billettsamarbeid med Farte og Vy realisert. Samarbeidet er et viktig tiltak for at bussen skal bli det naturlige valget til og fra stasjonene og også på andre reiser i Vestfold.   

- Vi tror pendlerne vil sette pris på at man nå kan kjøpe hele reisen i én app. Jo enklere det blir å reise kollektivt, jo flere vil reise miljøvennlig og ta bussen til og fra toget istedenfor å for eksempel sette seg i bilen, sier Markedsdirektør Trond Myhre i Vestfold kollektivtrafikk. 

Lyst til å prøve? 
Kjøp tilleggsproduktet Vestfoldkort i appen til Vy neste gang du kjøper et 30 dagers månedskort for tog.  

Du kan finne dine reisealternativer med buss til og fra togstasjonen i vår reiseplanlegger eller i appen  VKT Reise. Du kan også kontakte vårt kundesenter på tlf 33 30 01 00 så vil de hjelpe deg.  

 

Pris og informasjon om produktene finner du her: 

Vestfold:

Når du kjøper en 30 dagers periodebillett i Vy-appen til/fra togstasjonene i Vestfold (gjelder også Drammen stasjon) får du mulighet til å kjøpe tilleggsproduktet Vestfoldkortet for kr. 500,-. Med dette produktet kan du reise så mye du ønsker med lokalbussene i hele Vestfold. Ett ordinært Vestfoldkort Voksen koster 740,- så du sparer 240,-. pr. mnd.  

Student:
Er du student kan du kjøpe Tilleggsproduktet Vestfoldkortet Student for 300,- i Vy-appen.  Et ordinært Vestfoldkort UngVoksen (20-29 år) koster 430,- så da vil spare 130,- pr. mnd.
Med dette produktet kan du reise så mye du ønsker med lokalbussene i hele Vestfold.  

Telemark:


Grenland:

Når du kjøper en 30 dagers periodebillett i Vy-appen til/fra togstasjonene Skien og Porsgrunn så får du mulighet til å kjøpe tilleggsproduktet Buss Grenl. Notodden for kr. 300,- og da vil du spare 100,- pr. mnd. og kan reise med alle lokalbusser i Grenland.

Notodden:
Når du kjøper en 30 dagers periodebillett i Vy-appen for reise på Bratsbergbanen til/fra Notodden stasjon så får du mulighet til å kjøpe tilleggsproduktet Buss Grenl. Notodden til kr. 300,- og da vil du spare 490,- pr. mnd. og kan reise med alle lokalbusser i Notodden-område, også til/fra Nordagutu stasjon.

Student Grenland og Notodden:
Er du student kan du kjøpe Tilleggsproduktet Buss Grenl. Notodden Student for 150,- i Vy-appen. Ordinært koster Periodebillett 30 dager på buss 465,- kroner for studenter i Notodden-området, 300,- i Grenland. En student vil da spare 150,- pr mnd. (Grenland) og 315,- pr. mnd. (Notodden), og kan benyttes på alle lokalbusser i Grenland og Notodden-området. Også med buss til/fra Nordagutu stasjon.

 

Ta kontakt dersom du har spørsmål. 
Telefon: 33 30 01 00 eller firmapost@vkt.no