Slik kjøper du billett til andre

Ikke alle har eget bankkort eller kan laste ned appen VKT Mobilbillett for å kjøpe den digitalt. Vi har samlet ulike måter du kan kjøpe billett for andre. Skal du kjøpe billett til barnet ditt, eller hjelpe noen som ikke kan gjøre det selv? Ta en titt her og finn hva som er det beste alternativet for deg:

På vy.no og i Vy sin egen app kan du enkelt kjøpe billett til andre. Billetter du skal videresende til andre kan du videresende inntil dagen før avreise. 

Når kjøpet er gjennomført vil du få en referansekode som du bruker for å laste ned billetten i appen. Denne koden kan du sende til andre om du ikke selv skal være med på reisen.

Last ned Vy app her.

Reisekort er et kort som kan brukes av flere og er et godt alternativ for reisende som ikke kan eller vil kjøpe billett via mobil og app. Det passer godt for foreldre som vil kjøpe reisepenger og periodebillett til barnet sitt.

Reisekort og periodebillett kan kjøpes på lokalbussen, Narvesen salgskontor eller på vårt kundesenter på Tønsberg rutebilstasion.

Du fyller opp reisepenger og periodebilletten via nettbutikken på vårt kundesenter, Narvesen salgskontor eller på lokalbussen.

Informasjon om reisekort finner du her

Er det vanskelig å benytte reisekort eller sende billett via Vy appen? Husk at en fremdeles kan kjøpe billett om bord med kontanter og bankkort.