Slik kjøper du billett til andre

Ikke alle har eget bankkort eller kan laste ned appen VKT Mobilbillett for å kjøpe den digitalt. Vi har samlet ulike måter du kan kjøpe billett for andre. Skal du kjøpe billett til barnet ditt, eller hjelpe noen som ikke kan gjøre det selv? Ta en titt her og finn hva som er det beste alternativet for deg:

På vy.no og i Vy sin egen app kan du enkelt kjøpe billett til andre. Billetter du skal videresende til andre kan du videresende inntil dagen før avreise. 

Når kjøpet er gjennomført vil du få en referansekode som du bruker for å laste ned billetten i appen. Denne koden kan du sende til andre om du ikke selv skal være med på reisen.

Last ned Vy app her.

Håper dette hjalp deg og de du skal kjøpe billett for en måte som passer dere.

Reisekort er et kort som kan brukes av flere og er et godt alternativ for reisende som ikke kan eller vil kjøpe billett via mobil og app. Det passer godt for foreldre som vil kjøpe reisepenger og periodebillett til barnet sitt.

Reisekort og periodebillett kan kjøpes på lokalbussen, Narvesen salgskontor eller på vårt kundesenter på Tønsberg rutebilstasion.

Du fyller opp reisepenger og periodebilletten via nettbutikken på vårt kundesenter, Narvesen salgskontor eller på lokalbussen.

Informasjon om reisekort finner du her

Det kreves ikke en smarttelefon og billetten kommer på telefonregningen, men abonnementet må tillate kjøp via SMS.

Du sender et kodeord på sms og mottar billetten tilbake på tekstmelding. Billetten må kjøpes med mobilen til den som skal reise - videresendte SMS billetter er ikke gyldig billetter.

Les mer om SMS billetter her