Nettartikkel VKT Kjop Billett

Kjøp billett før påstigning. Inngang kun via bakdør fra lørdag 11. desember.

Vi har lagt til rette for kjøp av billetter før påstigning – også for de som ikke har smarttelefon.
Publisert: fredag 10. desember 2021 - 17:30

Vi skulle så gjerne ha vært ferdig med pandemien, men når situasjonen er så alvorlig og virusvarianten omikron skaper ny usikkerhet, har vi sammen med busselskapene Unibuss AS, Vy Buss og Tide AS blitt enige om å innføre nye tiltak for å sikre at kollektivtrafikken skal gå som normalt i tiden fremover. Vi er avhengige av at sjåførene holder seg friske og kan møte på jobb for å sikre at avgangene skal kjøres som normalt for alle dere som skal på skole, jobb og gjøre nødvendige ærend i tiden frem mot jul.

Tiltak pr dags dato:
- Reisende må benytte bakdør ved både påstigning og avstigning.
- Billettsalg om bord stoppes
- Første seterad til høyre for sjåfør skal ikke benyttes.
- Fordører og bakdører åpnes på holdeplasser ved på- og avstigning for å sikre gjennomlufting.

Tiltakene vil vare i 14 dager i første omgang.


Kjøp billett før påstigning

Siden det i perioden med stengt fordør ikke kan kjøpes billett om bord på bussene så anbefaler vi at alle reisende setter seg godt inn i hvordan man kjøper billett før reisen.

Her finner du all nødvendig informasjon rundt billettkjøp

Vi har lagt til rette for kjøp av billetter før påstigning – også for de som ikke har smarttelefon. Har du spørsmål – kontakt oss gjerne på telefon 33 30 01 00, via sosiale medier eller epost til kollektiv@vtfk.no så vil vi hjelpe dere så raskt vi kan.

Vi vil samtidig takke de som reiser med oss for støtte og tålmodighet, og for at dere følger både nasjonale og lokale påbud og anbefalinger som å benytte munnbind.

 

Fant du det du lette etter?