Landingsside Banner – By

UngVoksen kun 470 kr for reise i 30 dager. Prøv du også!

Tar du bussen istedet for bilen kan du gjøre en stor tjeneste både for deg selv og samfunnet rundt deg. Velkommen om bord!
Publisert: torsdag 30. mars 2023 - 12:00

Du kan spille en viktig rolle i å skape et bedre samfunn. Lar du bilen stå vil det bidra til bedre fremkommelighet for de som er avhengige av å bruke bilen, det vil også ha positive effekter på trafikksikkerheten.

I tillegg vil redusert bilbruk føre til mindre forurensning, noe som er viktig for både vår egen helse og miljøet rundt oss. Byene våre vil bli mer attraktive å oppholde seg i, og det kan til og med være mulighet for å gjøre parkeringsplasserom  til trivelige områder hvor folk kan nyte tiden sin.

Kort sagt, å ta bevisste valg om transport, spesielt ved å velge buss fremfor bil, kan være en enkel, men betydningsfull innsats for å skape et bedre og mer bærekraftig samfunn for oss alle.

 

Reiser så mye du ønsker for kun 470 kr i måneden!


For kun 470 kr måneden (20-29 år) kan du reise så mye du ønsker med lokalbussene i Vestfold i 30 dager - både på dagtid, på kveld og i helger. Nattbussen er også inkludert! 


Periodebillett 30 dager kjøper du enkelt i appen VKT Mobilbillett eller fyller opp et reisekort på våre salgskontor, vårt kundesenter på Tønsberg rb.st eller på bussen. Et reisekort koster 50 kr. Har du allerede et reisekort kan også vår nettbutikk benyttes til oppfylling.

Reiser du kun av og til?

Da kan  våre Flex-produkter være midt i blinken for deg.
Med Flex 15/30 og Flex 30/30 kan du reise 15 eller 30 reiser på 30 dager til kun 225 kronerfor Flex 15/30  og 370 kroner for Flex 30/30.
Med Flex 15/30 kan reisene bli så rimelige som 15 kr pr reise og med Flex 30/30 kan prisen komme helt ned i 12 kr pr reise.
Les mer om Flex 15/30 og Flex 30/30


Du sparer ikke bare miljøet, men også parkeringsutgifter og stresset med å finne parkering om du velger bussen.  Velkommen om bord!

Dine reisealternativer finner du i appen VKT reise eller i reiseplanleggeren vår.
Husk at du kan søke opp adresse og få frem nærmeste holdeplass om du er usikker på hva holdeplassen heter.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på tlf 177 / 33 30 01 00 eller send en epost til kollektiv@vtfk.no

Fant du det du lette etter?