Du bidrar ved å:
- Ikke reis med mindre du må
- Hold god avstand til andre
- Betal billetten før du går på bussen
- Vent på neste buss om det er fullt
- Bli hjemme om du føler deg syk

Det er ikke gratis
Det er påstigning via bakdør og sjåførene kan ikke kontrollere billetter. Men vi har fortsatt billettkontroll og kan bøtelegge de som reiser uten gyldig billett. Det vil vi helst ikke, vi har andre og viktigere ting å passe på. Som passasjerer kan du bidra ved at du alltid betaler for din reise slik at vi kan holde bussen i gang for alle som trenger oss. 

Hvordan betale for din reise
Det er lett å kjøpe billett før du går på bussen for de fleste og derfor ingen unnskyldning for å glemme det. Du kan betale direkte i Vipps, i app´en VKT Mobilbillett eller fylle opp ditt reisekort med periode i nettbutikken. Du kan også kjøpe enkeltbilletter, billetthefte, 24 timersbilletter og periodekort på våre salgskontor og på vårt kundesenter  på Tønsberg rb.st.  

---
NYHET!
Fra 1. juli selges billettheftersalgskontor og på vårt kundesenter. 

Kjøp et hefte med 11 enkeltbilletter og betal for 10 billetter. 
Tilgjengelig for Voksen og for barn/honnør. 

Pris

Voksen: 390 kroner. 
Barn/Honnør: 200 kroner. 

Billettene i heftet gjelder for en sone og er gyldige i 90 minutter fra de er tatt i bruk. Skriv på dato og tidspunkt for reisen.

Billetthefte honnør-barn Billetthefte Voksen

---

Har du ikke smarttelefon? Kjøp enkeltbilletter, billetthefte, 24-timers billetter eller periodekort på salgskontor


Har du ikke smarttelefon og ikke et salgskontor i nærheten? Ring oss gjerne på 177 eller 33 30 01 00 så hjelper vi deg gjerne med mer informasjon.  Du kan også ta bussen til ditt nærmeste salgskontor og betale for turen både til og hjem igjen samtidig - og kjøpe et billetthefte om du skal reise med bussen igjen før 31.12.2020. 

Har du reisekort med gyldig periode eller skolekort (skolekort gjelder kun på skoledager, på reiser til og fra skolen) så kan du reise med dette.  Usikker på om din periode er gyldig? Ring oss på 33 30 01 00 så vil vi hjelpe deg.  

Våre salgskontor finner du her: 
Sande: Narvesen Sande torv
Horten: Narvesen Lilletorget
Sandefjord: Narvesen Sandefjord stasjon
Larvik: Narvesen Støtviggården 

Vårt kundesenter finner du på Tønsberg rb.st. 

Har du ikke lastet ned appen VKT Mobilbillett?  - her får du god informasjon om hvordan du laster ned og hvordan du kjøper billett steg for steg: