Landingsside Banner – By

Prøv bussen

Ved å la bilen stå i garasjen og heller ta bussen, kan du gjøre en stor tjeneste både for deg selv og samfunnet rundt deg. Velkommen om bord!
Publisert: lørdag 06. mai 2023 - 12:00

Ved å redusere antall biler på veiene, kan du bidra til bedre fremkommelighet for de som er avhengige av å bruke bilen, samtidig som du kan bidra til å redusere antall trafikkulykker.

I tillegg reduseres forurensningen som bilene skaper, noe som har stor betydning for både helsen vår og miljøet rundt oss. Byene våre vil også bli mer hyggelige å oppholde seg i, og flere parkeringsplasser kan gjøres om til trivelige områder hvor både store og små kan kose seg.

Ved å velge buss fremfor bil, kan du også bidra til å styrke handelsstanden i byene våre. Når vi blir lenger i byen, vil vi også ha større mulighet til å handle og gjøre innkjøp, noe som igjen kan ha en positiv effekt på lokal økonomi.

Kort sagt, å velge buss fremfor bil kan være et enkelt, men viktig bidrag til å skape et bedre og mer bærekraftig samfunn for oss alle.

Reiser så mye du ønsker for kun 500 kr i måneden!


For kun 500 kr måneden (30-66 år) kan du reise så mye du ønsker med lokalbussene i Vestfold i 30 dager - både på dagtid, på kveld og i helger. Nattbussen er også inkludert! 
Er du mellom 20-29 år koster periodekort 470 kr for 30 dager.

Periodebillett 30 dager kjøper du enkelt i appen VKT Mobilbillett eller fyller opp et reisekort på våre salgskontor, vårt kundesenter på Tønsberg rb.st eller på bussen. Et reisekort koster 50 kr. Har du allerede et reisekort kan også vår nettbutikk benyttes til oppfylling.

Reiser du kun av og til?

Da kan  våre Flex-produkter være midt i blinken for deg.
Med Flex 15/30 og Flex 30/30 kan du reise 15 eller 30 reiser på 30 dager til kun 225 kronerfor Flex 15/30  og 370 kroner for Flex 30/30.
Med Flex 15/30 kan reisene bli så rimelige som 15 kr pr reise og med Flex 30/30 kan prisen komme helt ned i 12 kr pr reise.
Les mer om Flex 15/30 og Flex 30/30


Du sparer ikke bare miljøet, men også parkeringsutgifter og stresset med å finne parkering om du velger bussen.  Velkommen om bord!

Dine reisealternativer finner du i appen VKT reise eller i reiseplanleggeren vår.
Husk at du kan søke opp adresse og få frem nærmeste holdeplass om du er usikker på hva holdeplassen heter.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på tlf 177 / 33 30 01 00 eller send en epost til kollektiv@vtfk.no

Hva koster det å bruke bilen?

Prøv vår bilkalkulator

Fant du det du lette etter?